Benvinguda

>Benvinguda
Benvinguda2018-10-04T09:26:20+00:00
Antoni Mañach Moreno

Benvolguts, benvolgudes,

Com a President del F.C. Racing Blanenc em plau donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina web.

M’acaben de presentar com a nou president de l’entitat F.C. Racing Blanenc. Els temps han canviat i la importància dels càrrecs també. Ser president d’una entitat com el F.C. Racing Blanenc és ser, només, el portaveu d’un grup de gent en el que estem tots inclosos: el vicepresident, el secretari, el tresorer, els vocals, el coordinador esportiu, els coordinadors del futbol 7 i el del futbol 11, els coordinadors escolars, els entrenadors, els nens, les mares, els pares, els familiars. Voldria reconèixer i agrair, també, la tasca desinteressada duta a terme pel meu antecessor, l’expresident, Ángel Vadillo.

Com que treballem tots el club funciona. És cert que tenim graus d’implicació i compromís diferents, però tota aportació és benvinguda i important pel bon desenvolupament dels nostres fills. Hi ha qui posa temps i hi ha qui posa diners. Hi ha qui posa el cor o el cap. L’educació dels nostres nens depèn de tota la comunitat. I a nosaltres, el F.C. Racing Blanenc, ens toca educar en valors a través de l’esport.

El club no és només futbol. La Junta actual ha intentat convertir el club en quelcom més que un camp d’entrenament esportiu. El F.C. Racing Blanenc és sortides junts al cinema, excursions a Aquadiver i Port Aventura, és campus de perfeccionament, tornejos amb convidats d’altres pobles, recollida de joguines i llibres, fira d’entitats, curses populars de Sant Bonós, sopar de germanor. De fet, volem ser com una família.

Fa quatre anys el club tenia 6 equips. Actualment en tenim 17 i som més de 300 persones treballant junts. Tenim l’Escoleta, 4 Prebenjamins, 3 Benjamins, 4 Alevins, 1 Infantils, 1 Cadet, 2 Juvenils, i el Sènior. Aquest creixement s’ha de gestionar bé. Crec que hem aconseguit grans resultats a nivell humà, social, cultural i esportiu. I volem fer millores per assolir-ne més.

Sabem que gestionar un número tant gran de persones i els seus interessos no és fàcil. El F.C. Racing Blanenc som un col·lectiu i hem d’aprendre a trobar l’equilibri entre l’interès individual i el benefici pel major nombre de persones possible. Així el club serà model, de feina ben feta, per altres institucions o entitats del poble. D’aquesta manera ajudarem a fer millor Blanes.

Només aspirem a assolir això amb humilitat, honestedat i transparència.

Força Racing Blanenc!